PitchOnline presenteert visueel mensen en organisaties om bij anderen een betekenisvol levensecht beeld op te roepen van hun waarden, talenten en ambities.

Loyda van der Vlist regisseert zowel inhoud als vorm om naar buiten te brengen wat er van binnen leeft. Daarnaast is ze internationaal pitchtrainer, spreker bij seminars en veelgevraagd gastdocent in het hoger onderwijs op het gebied van profileren en presenteren.

Peter de Jong is filmmaker met roots in de reclame. De innerlijke kracht van zoveel mogelijk mensen visueel zo mooi mogelijk vastleggen is zijn ambitie. Daarnaast deelt hij veel van zijn kennis als docent Audio & Video bij de LOI.

Pamela van Gelderen  is fotograaf van portretten en events, die een ontspannen sfeer creëert om zo de juiste foto te maken. Als je met stijl  ‘in true color’ wilt worden vastgelegd kom dan naar onze fotostudio.

Jeanine de Bruijn is onderzoekend beeldmaker. Zij kan zich goed verplaatsen in de klant met haar grafische ontwerpen of filmconcepten. In teamverband komt ze tot haar beste resultaten.

Joia de Jong houdt zich bezig met beeldtaal. Op haar talenten als fotograaf, haar filosofische inzichten en  graphic design skills kunnen we altijd rekenen.

Ruben Zuilhof brengt graag de business in beeld van bedrijven. “Wie niet gezien wordt, is weg” is zijn credo. Met zijn ervaring in het bedrijfsleven, horeca en retail geeft hij kleur aan pitches.

Dromen, herinneringen, oraties, promoties, introducties, mission statements, visie, spreekwoorden, corporate history, verhalen, beelden, songs of film, in alles vinden wij ingang tot het visuele verhaal, al is het maar één woord of gebaar.

PitchOnline is verbonden met