Videopitch

Met een online videopitch krijgen mensen 24/7 een eerste goede eerste indruk van jou, want je diploma is niet genoeg meer en velen delen jouw kwalificaties in de overload aan cv’s. Video laat de ander jou zien en ervaren en bepaalt de eerste klik.

Life is a pitch

Laten zien wie je bent en waar je goed in bent of goed bij voelt is geeft betekenis aan alles. Als jij in je element bent, ben je het meest jezelf en haal je het beste uit jezelf. Dat raakt mensen. Breng je verhaal tot leven in onze studio onder het motto: No story, no glory!

Businessmovies

Je reputatie en de relatie zijn de nieuwe valuta in de businesswereld. Know, like & trust. Via een businessmovie kun je transparant en snel voelbaar maken waar je voor staat als bedrijf. Dat schept vertrouwen.

Flipping the classroom

Online colleges – Massive Open Online Courses (MOOC’s) – zijn erg in opkomst. Video sluit helemaal aan op de belevingswereld van studenten en stimuleert hen om vaker te kijken naar interessante delen.

Speech op film

Mooie uitspraken over mensen, boeken of het leven maken jubilea, afscheidsspeeches en officiële momenten onvergetelijk doordat ze uit het hart gegrepen zijn. Zeker als ze van tevoren op film zijn vastgelegd, omdat je er zelf niet bij kunt zijn.

Productclip

Een product campagnematig promoten en op uiteenlopende plaatsen tonen: online, in winkels, bij expo’s, via narrowcasting. Dat doet een productclip voor je.

Instructievideo

In het onderwijs komen er steeds meer instructie- en uitlegvideo’s op YouTube. Leren via video heeft veel voordelen; mensen kunnen kijken waar en wanneer ze maar willen en ze kunnen terugspoelen als ze het nog niet helemaal begrijpen.

Laatste eerbetoon

Tijdens een uitvaart is het soms moeilijk de juiste woorden te vinden. Met een filmclip van 3-5 minuten kun je zoveel meer overbrengen over de persoonlijke betekenis van de overledene.

© Copyright - PitchOnline